Comlosu-Mare.

Comuna Comlosu Mare - Timis isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Comlosu Mare - Timis isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Comlosu Mare - Timis isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Comlosu Mare - Timis. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Comlosu Mare - Timis, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Comlosu Mare - Timis, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Comlosu Mare, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Comlosu Mare - Timis, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Comlosu MarePagina in care spui si gasesti totul despre Comlosu Mare

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Comlosu Mare - Timis!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Comlosu Mare - Timis!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Comlosu Mare - TimisIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Comlosu Mare - Timis

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Comlosu Mare - Timis isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Comlosu Mare - Timis isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Comlosu Mare - Timis. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
Comlosu MareIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Comlosu Mare

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

gdwGfmqSLzcL

Eu asa stiu ca dupa cifra judetului (35 Timis, 02 Arad samd). Urmatoarele 2 cifre sunt codul oluaursi unde te-ai nascut(00 Timisoara, 02 Ineu in judetul Arad) asta in cazul exista pe atunci sistemul de notare CNP. Daca nu, atunci judetul si Orasul sunt considerate cele de domiciuliu

 

cautati un sau o sluga ptr primarie mahau a fost prea bun

adica cum vine sa te intelegi cu limba romana voi cei din primarie credeti ca va intelegeti cu limba romana sau mai bine cu mafia din comllos care nu dispare de atatia ani doru si remus au fost buni doar de a aduce tiganii la vot voi ati fist darnici cu pulpele care leati aruncat tiganilor peste poarta si de atunci au mai avut tiganii reprezentant din partea etniei in administratia locala nu mai mai incarcati internetu cu lucruri slabe ca ajunge popaneagra primar sa va fie rusine hotilor si mincinosilor